ÎN PREMIERĂ: COMPANIE PRIVATĂ ÎN COLABORARE CU WORLD-CLASS NG CABIN CREW, RECRUTEAZĂ STEWARDESE ÎN ROMÂNIA!

PENTRU PRIMA DATĂ, COMPANIA PRIVATĂ INTERNATIONALĂ PRIVATAIR ESTE PREZENTĂ ÎN ROMÂNIA PENTRU A RECRUTA STEWARDESE ÎN COLABORARE CU WORLD-CLASS NG CABIN CREW, REPREZENTATĂ DE NG AVIATION EVENTS. În cadrul acestor evenimente de selecție vor fi recrutate stewardese interesate să lucreze în Arabia Saudita, pentru o companie privată, operând doar zboruri tip Business/Executive. Evenimentele vor fi organizate la București pe data de 8 octombrie 2017 pentru cursanții World-class NG Cabin Crew și în Cluj-Napoca pe 25 și 26 octombrie 2017 pentru alte persoane interesate să lucreze în aviația privată. Împreună  cu PrivatAir, un grup internațional din aviația business, în numele unei companii aeriene din Arabia Saudită, vom continua să căutăm stewardese la noi în țară. Se caută persoane pasionate de oferirea unui serviciu de calitate și cu personalitate plăcută. Cerințele minime sunt:

 • – Vârsta: minim 22 de ani
 • – Deține o diplomă de bacalaureat
 • – Deține un Atestat de membru a echipajului de cabină EASA și – Certificat medical de membru al echipajului
 • – Fluență în limba engleză
 • – Experiență în Serviciul Clienți sau în alte domenii
 • – Aptă din punct de vedere medical

Beneficii:

 • – Salarizare avantajoasă, cu un bonus de 1.100 USD plătit după încheierea cu succes a 12 luni de contract
 • – Training gratuit
 • Dispusă să opereze pe aeronave Airbus A319 (doar cu locuri business class) din Riyadh sau Jeddah, în Arabia Saudită, cu rotații de 20 de zile de zbor și 10 zile libere pe lună (numărul zborurilor pe rotație va varia de la o lună la alta, iar zborurile de întoarcere acasă în zilele libere vor fi oferite gratuit pentru fiecare rotație la un aeroport internațional)
 • – Cazare gratuită în complex dedicat expatriaților, care oferă acces gratuit la piscină, sală de gimnastică și alte facilități
 • – Transportul va fi furnizat de către companie, iar după 6 luni de zbor veți beneficia de bilete reduse cu companii aeriane internaționale.

Rugăm candidatele interesate să participe la interviurile de la Cluj să trimită CV-ul în limba engleză, împreună cu o poză plan amplu (ținută business) până la data de 20 octombrie 2017 pe adresa de email worldclasscrew@yahoo.com. Doar persoanele selectate vor fi invitate la un interviul față în față în România. Locația și data vor fi anunțate ulterior.

* Această oportunitate de angajare este disponibilă și pentru persoanele de naționalitate spaniolă, maghiară, ucraineană, moldovenească și bulgară.

IF YOU WANT TO FOLLOW YOUR DREAM AND MAKE A CAREER IN Business AVIATION, THEN WE INVITE YOU TO REGISTER IN OUR 3-DAYS “CABIN CREW MINDSET AND CUSTOMER SERVICE SKILLS” WORKSHOP OR ONE-ON-ONE INTERVIEW PREPARATION ON SKYPE IN ORDER TO LEARN ABOUT THE premium CABIN CREW JOB, SERVICES, AND PRODUCTS OFFERED in Business and First class ON BOARD executive flights. THIS WORKSHOP WILL GIVE YOU THE CHANCE TO GET A NEW CAREER AS A CABIN CREW AND WILL OPEN YOUR WAY TO NEW HORIZONS. NEXT COURSES WILL BE ORGANIZED IN CLUJ-NAPOCA (romania). Skype sessions are also available. FOR MORE DETAILS, CHECK: HTTP://WORLDCLASSCREW.COM/TRAININGS/